Bages treball, talent i tecnologia

Oberta la convocatòria per a les empreses d'automoció per participar a les mentories en màrqueting digital

Dilluns, 14 de Març de 2022
Oberta la convocatòria per a les empreses d'automoció per participar a les mentories en màrqueting digital
Les Mentories en Màrqueting digital van dirigides a 7 PIMEs, preferentment de la cadena de valor de l’automoció i la mobilitat sostenible de la comarca del Bages, amb l’objectiu de millorar la seva estratègia de màrqueting digital.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Comarcal Consell Comarcal del Bages ha obert aquest dilluns la convocatòria del nou programa de mentories en màrqueting digital adreçat a empreses vinculades a l’automoció al territori. En el marc del projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, impulsat conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, la resta de municipis de la comarca i la Diputació de Barcelona, aquest dilluns ha començat el termini per rebre les inscripcions. El projecte acompanya les empreses vinculades a la cadena de valor de l’automoció i la mobilitat sostenible al Bages a emprendre accions en l’àmbit del màrqueting digital que les ajudin a contactar i donar-se a conèixer davant de potencials clients.

Enllaç a les inscripcions

Les empreses interessades a participar en el programa es poden inscriure a partir d’aquest dilluns. El termini quedarà obert fins al dia 25. El programa Bages TTT promou l’ocupació i la reactivació econòmica. Les mentories en màrqueting digital estan incloses a la línia 4 del programa que sota el nom Impulsa TTT és una de les actuacions programades. Les inscripcions es poden realitzar a través d'aquest enllaç.

Diagnosi inicial

Les set mentories previstes, executades per la Cambra de Comerç de Manresa, treballaran a patir d’una diagnosi de negoci, una segmentació de potencials clients en base al sector o àmbit en què l’empresa tingui experiència o es vegi més potencial de negoci i, a partir d’aquí, es posaran en marxa accions com el desenvolupament d’un perfil professional a LinkedIn, la realització d’un catàleg virtual i la creació de contingut estratègic per mostrar a l’exterior les capacitats productives i les experiències tècniques de les empreses participants.

Logo ajuntament
Logo Consell Comarcal del Bages
Logo Treball, talent i tecnologia
Logo Diputació de Barcelona