Bages treball, talent i tecnologia

Bages TTT ofereix assessoraments en matèria d'indústria 4.0 a cinc empreses del sector de l'automoció i la mobilitat sostenible

Dilluns, 25 d'Abril de 2022
Bages TTT ofereix assessoraments en matèria d'indústria 4.0 a cinc empreses del sector de l'automoció i la mobilitat sostenible
L’execució de l’actuació anirà a càrrec del CIM UPC, centre tecnològic de la Universitat Politècnica de Catalunya dedicat a la recerca i a la transferència tecnològica.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages estrena aquest mes d’abril un nou programa d’assessorament en matèria d’indústria 4.0 a cinc empreses del territori. En el marc del projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, impulsat conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, la resta de municipis de la comarca i la Diputació de Barcelona es donarà suport a empreses de la cadena de valor dels sectors de l’automoció i la mobilitat sostenible al Bages. L’execució de l’actuació anirà a càrrec del CIM UPC, centre tecnològic de la Universitat Politècnica de Catalunya dedicat a la recerca i a la transferència tecnològica.

La consellera de l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages, Cristina Fabregat Sintes, explica que “els projectes d’assessorament seran individualitzats en matèria de transformació digital i solucions 4.0”. En aquest sentit, “s’identificaran oportunitats per implementar tecnologies 4.0 i s’ajudarà les empreses a accelerar el seu procés de transformació digital de manera estructurada i integra, tot plegat amb l’objectiu de millorar la seva competitivitat i la seva flexibilitat”, afegeix la consellera.

INSCRIPCIONS

Les empreses interessades a participar en el programa es podran inscriure a partir del 25 d’abril a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Bages i del projecte Bages TTT i el termini quedarà obert fins al 4 de maig. Els assessoraments en solucions 4.0 pertanyen a la línia Impulsa’TTT del projecte Bages TTT.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1oDDP9r12b5Zzd53GDVyh6x27PcvP6cyjbYH20cReQ90FPA/viewform

Logo ajuntament
Logo Consell Comarcal del Bages
Logo Treball, talent i tecnologia
Logo Diputació de Barcelona