Bages treball, talent i tecnologia

El projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia programa dos cursos de muntatge 4.0 i de logística bàsica

Dijous, 19 de Maig de 2022
El projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia programa dos cursos de muntatge 4.0 i de logística bàsica
El projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia programa aquest mes de maig dos cursos de formació en matèria de muntatge 4.0 i de logística bàsica en l’àmbit de la indústria 4.0. Les dues formacions començaran a finals de maig.<

El projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, impulsat conjuntament per l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa, amb el suport la resta de municipis de la comarca i de la Diputació de Barcelona programa aquest mes de maig dos cursos de formació en matèria de muntatge 4.0 i de logística bàsica en l’àmbit de la indústria 4.0. Les dues formacions començaran a finals de maig i formen part de l’oferta formativa del projecte Bages TTT.

Muntatge 4.0

El curs de muntatge 4.0 ofereix una formació de 100 hores a través de les quals l’alumnat adquirirà coneixements avançats en muntatge industrial amb suport de tecnologies de la indústria 4.0 com poden ser l’internet de les coses, la robòtica col·laborativa i autònoma i les màquines i eines sensoritzades, entre d’altres.

Logística

Pel que fa al curs de logística bàsica, es capacitarà l’alumnat per familiaritzar-se en operacions auxiliars d’emmagatzematge, aplicacions informàtiques en la gestió de magatzems, radiofreqüència i obtenció del carnet de carretoner frontal. El curs tindrà una durada de 110 hores.

Requisits i inscripcions

Aquesta oferta formativa s’adreça a persones entre 16 i 64 anys amb un nivell d’estudis d’ESO o equivalent i que es trobin en situació d’atur, d’inactivitat o bé estiguin en actiu en llocs de treball que estan en procés de desaparició i/o transformació. Les inscripcions estan oberts, i es poden tramitar a traves de tres vies: enviant correu electrònic a bagesttt@ccbages.cat, trucant al 936930352 (de 08.00 a 15.00h), o omplint els següents formularis:

Muntatge 4.0: https://ja.cat/uzbSy

Logística bàsica: https://ja.cat/qcP68

Logo ajuntament
Logo Consell Comarcal del Bages
Logo Treball, talent i tecnologia
Logo Diputació de Barcelona