Bages treball, talent i tecnologia

El projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia programa dos cursos d'electrònica de components i de logística 4.0

Dijous, 14 de Juliol de 2022
El projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia programa dos cursos d'electrònica de components i de logística 4.0
El projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia aposta per a la formació al territori i programa per al proper mes de setembre dos cursos en matèria d’electrònica de components i de logística 4.0.<

El projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, impulsat conjuntament per l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa, amb el suport la resta de municipis de la comarca i de la Diputació de Barcelona continua l’aposta per a la formació al territori i programa per al proper mes de setembre dos cursos en matèria d’electrònica de components i de logística 4.0. Les dues formacions començaran a mitjan setembre i formen part de l’oferta formativa del projecte Bages TTT.

Electrònica de components en aplicacions industrials El curs d’electrònica de components en aplicacions industrials proposa una formació de 170 hores a través de les quals l’alumnat adquirirà coneixements per entendre el funcionament, muntatge i manteniment de circuits electrònics en aplicacions industrials.

Logística 4.0 Pel que fa al curs de logística 4.0 comptarà amb set mòduls que proporcionaran a responsables i professionals tècnics de la logística una formació específica que els permetrà convertir-se en referents en el seu sector i liderar els canvis logístics a les seves organitzacions amb l’objectiu que puguin afrontar la transformació digital actual. El curs tindrà una durada de 65 hores.

Les preinscripcions poden fer-se als següents enllaços:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6OuNwpsCQArFrhh4o2ikZdAly75KRPduyIW4w_tIg-pDMjA/viewform https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDrwdTwjz4AupOB4tZpSauEAL17NkNVyMQS06WX0XVYoh04A/viewform

Logo ajuntament
Logo Consell Comarcal del Bages
Logo Treball, talent i tecnologia
Logo Diputació de Barcelona