Bages treball, talent i tecnologia

Arrenca la primera acció formativa del programa "Bages, Treball, Talent i Tecnologia"

Dimarts, 18 de Maig de 2021
El curs “Inicia’TTT. L’operari especialista del futur.” dóna el tret de sortida a les accions formatives que es portaran a terme en el programa “Bages, Treball, Talent i Tecnologia”<

“Inicia’TTT. L’operari especialista del futur." té l’objectiu de capacitar i actualitzar a l'alumnat per familiaritzar-se en competències digitals i tecnològiques en els nous models industrials i desenvolupar operacions bàsiques de fabricació en els àmbits de la mecànica industrial.

El curs de 140 hores començarà el 14/06 fins al 23/07 i es portarà a terme a les instal·lacions del CFP(Palau Firal) als matins de les 9 a les 14 hores de dilluns a divendres. Les persones interessades han de dirigir-se al CIO Manresa (cio@ajmanresa.cat i 93 877 64 90) per informar-se i inscriure’s.

Els participants es formaran en els fonaments dels processos de fabricació mecànica i de muntatge, així com la gestió de magatzems. De manera transversal es tractaran els conceptes bàsics de la gestió de la qualitat, la prevenció de riscos laborals en l’àmbit industrial, la normativa medi ambiental i especial èmfasis en la digitalització dels processos industrials.

El curs va dirigit a persones entre 16 i 64, preferiblement amb un nivell mínim d’estudis d’ESO o equivalent que es trobin en situació d’atur i/o demandants de millora d’ocupació inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

"Bages Treball, Talent i Tecnologia" és l’aposta de les administracions locals del Bages, amb el suport d’agents i empreses, per desenvolupar, en els propers dos anys, accions de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica centrades en la cadena de valor de la mobilitat i la sostenibilitat entorn al pes de la indústria de l’automoció. Al llarg d’aquest dos anys es portaran a terme més de 10 accions formatives i programes de suport a les persones.

Logo ajuntament
Logo Consell Comarcal del Bages
Logo Treball, talent i tecnologia
Logo Diputació de Barcelona