Bages treball, talent i tecnologia

Impulsa'TTT - Mentories en Màrqueting digital

Impulsa’TTT un programa de mentories en màrqueting digital per a empreses vinculades a l’automoció.

El Consell Comarcal del Bages inicia un programa de mentories en màrqueting digital adreçat a empreses vinculades a l’automoció al territori. En el marc del projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, impulsat conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, la resta de municipis de la comarca i la Diputació de Barcelona, es pretén acompanyar les empreses vinculades a la cadena de valor de l’automoció i la mobilitat sostenible al Bages a emprendre accions en l’àmbit del màrqueting digital que les ajudin a contactar i donar-se a conèixer davant de potencials clients.

Diagnosi inicial
Les set mentories previstes, executades per la Cambra de Comerç de Manresa, treballaran a patir d’una diagnosi de negoci, una segmentació de potencials clients en base al sector o àmbit en què l’empresa tingui experiència o es vegi més potencial de negoci i, a partir d’aquí, es posaran en marxa accions com el desenvolupament d’un perfil professional a LinkedIn, la realització d’un catàleg virtual i la creació de contingut estratègic per mostrar a l’exterior les capacitats productives i les experiències tècniques de les empreses participants.

Les empreses interessades a participar en el programa es podran inscriure a partir del dia 14 de març i el termini quedarà obert fins al dia 25. El programa Bages TTT promou l’ocupació i la reactivació econòmica. Les mentories en màrqueting digital estan incloses a la línia 4 del programa que sota el nom Impulsa'TTT és una de les actuacions programades.

Les inscripcions es poden realitzar a través d'aquest enllaç.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJybRIKm_aAhnHH6l8i2xWw_CU6xLb8Dls25FjJrCpRv7brg/viewform


Logo ajuntament
Logo Consell Comarcal del Bages
Logo Treball, talent i tecnologia
Logo Diputació de Barcelona