Bages treball, talent i tecnologia

Avís legal

L'Ajuntament de Manresa manté aquest portal web amb l'objectiu de facilitar l'accés a informació institucional actualitzada i exacta. Es treballa perquè aquesta informació estigui sempre actualitzada. No obstant no podem garantir la inexistència d'errors ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

Titularitat de la pàgina web

  • Ajuntament de Manresa
  • Pl Major 1 - 08241 Manresa
  • +34 93 878 23 00
  • ajt@ajmanresa.cat
  • CIF: P0811200E
  • Dades registrals: Registre d'ens locals de la Generalitat de Catalunya

Garanties i responsabilitats

L'accés a la web municipal de l'Ajuntament de Manresa supos l'acceptació expressa de les polítiques d'aquesta i el compromís de no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes, el que podrà comportar en el seu cas les corresponents responsabilitats legals.

Ens reservem el dret a efectuar en qualsevol moment modificacion o actuacions de la informació continguda a la web, de la seva configuració, presentació o de les condicions legals.

Així mateix, no podem garantir la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a la eb o al seu contingut ni de possibles errors tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet. Així com tampoc de possibles danys que es podessin derivar d'interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular de la web.

Propietat intel·lectual

Aquesta web pot allotjar continguts protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial. Tots els continguts citats (textos, audiovisuals, codi, dissenys, logos, marques, etc...) són de propietat del titular de la web.

Qualsevol ús no autoritzat d'aquests continguts podrà ser considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà comportar, en el seu cas, les corresponents responsabilitats legals.

La simple navegació o ús de la web o dels seus serveis no atorga en cap cas llicència o cessió parcial o total sobre els drets citats i queda expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels titulars.

Advertiment sobre la utilització de galetes (cookies)

Aquest portal web fa ús de galetes (cookies), arxius de text ubicats en l'ordinador de l'usuari, per a ajudar el lloc web a analitzar l'ús que els usuaris en fan, per el correcte funcionament i visualització dels continguts publicats, així com per la recollida d'estadístiques.

Més informació sobre la nostra política de galetes.

Advertiment sobre protecció de dades

L’Ajuntament de Manresa està compromès amb la privacitat i la protecció de dades i treballa per garantir la confidencialitat de les seves dades personals. 

Més informació sobre  la nostra política de privacitat.

Accessibilitat

Nivell A - WCAG 1.0 WAIAquesta web compleix el "Test d'Accessibiliat Web" de nivell "A", amb la finalitat de permetre l'accés a totes les persones independentment de les seves característiques diferenciadores.

Valid XHTML 1.0 TransitionalTambé compleix amb l'estàndard XHTML 1.0 Transicional, permetent una major interoperatibilitat i la seva validació formal usant un parsejador SGML o XML.

¡CSS Vàlido!Les fulles d'estil (CSS) contingudes en aquesta web, compleixen els estàndards i les recomanacions del W3C.

El web està allotjat en un servidor basat en programari lliure. Està optimitzat per a qualsevol tipus de pantalles; mòbils, tauletes, escriptori o televisió. Per a poder explorar amb més comoditat la pàgina web, recomanem tenir activades les opcions Javascript i CSS. 

Aquest web conté tecles de dreceres a les seccions principals. La combinació de tecles amb l'Internet Explorer és [Alt + drecera], amb Firefox és [Alt + majúscules + drecera], consulteu l'ajuda del vostre navegador per a altres navegadors.

Més informació sobre la nostra declaració d'accessibilitat.

Suggeriment

Si té algun suggeriment sobre el funcionament o els continguts de la web, ens ho pot fer saber des de la següent pàgina; 

Formulari de suggeriment web

Crèdits

Programació, disseny i manteniment de continguts: Ajuntament de Manresa.

Pl. Major 1
938782300

Logo ajuntament
Logo Consell Comarcal del Bages
Logo Treball, talent i tecnologia
Logo Diputació de Barcelona